Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Expert Bone & Menaj
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Recrutare personal ingrijre varstnici / bolnavi la domiciliu
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Agentia " Expert Bone & Menaj " cu  experienta de peste 14 ani in domeniu  va ofera servicii de recrutare si plasare personal pentru ingrijirea varstnicilor / bolnavilor la domiciliu, pentru orice tip de program de lucru cautat :

- Regim INTERN unde se ofera ( Cazare + Masa + 2 Wekeend-uri libere / luna + Salariu actualizat la zi )
- Program de lucru Full-TIME ( 8 ore/zi, Luni - Vineri )
- Program de lucru Part -Time ( 2-6 ore/ zi, Luni-Vineri )
- Program de lucru in Weekend ( Vineri seara - Duminica seara ) sau ( Sambata dimineata - Luni dimineata )
- Program de lucru 1 ora dimineata + 1 ora seara ( Luni - Vineri )

Toate persoanele din baza noastra de date au un dosar complet cu toate actele obligatorii : Copie Act identitate + Cazier + Adev medicala + Copie dupa ultimele studii efectuale + Recomandare daca au adus la dosar.

Candidatele pe care le avem disponibile in baza noastra de date sunt persoane atent selectionate, cu o foarte buna experienta, dedicate si active in serviciul de ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu, stiind cum sa ofere suport fizic, emotional si psihic, stiu cum se organizeze ca sa faca cumparaturile, sa ofere supraveghere permanenta, administrare medicamente corespunzatoare la orele indicate de catre medic, sau sa pregateasca masa la timp.

Oferim ingrijitoare pentru toate zonele Bucurestiului mai exact in sectorul 1,2,3,4,5,6 ( Drumul Taberei, Militari, 13 Septembrie, Unirii, Victoriei, Dristor, Pantelimon, Mosilor, etc.. ).

Pentru informatii si detalii suplimentare ne puteti suna zilnic pana in ora 20:00 si sambata pana in ora 14:00 la numarul : 0726.890.498 (Vdf)
Din Gura in Gura