Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Expert Bone & Menaj
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Recrutare menajera intretinere locuinta
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Agentia " Expert Bone & Menaj " cu experienta de peste 14 ani in domeniu casnic va ofera servicii de recrutare si plasare menajere pentru intretinerea ordinii si curateniei din casa sau vila dvs pentru orice program de lucru cautat:

- Regim INTERN unde se ofera ( Cazare + Masa + 2 Wekeend-uri libere / luna + Salariu actualizat la zi )
- Program de lucru Full-TIME ( 8 ore/zi, Luni - Vineri )
- Program de lucru Ocazional ( intre 1-3 zile / sapt )

Casa in care locuim trebuie sa fie o casa curata si ideala pentru familia dumneavoastra, iar folosirea serviciului de intretinere a locuintei va garanteaza urmatoarele facilitati: aerisit, aspirat, sters praful, spalat parchet, gresie, faianta, geamuri, mentinerea curateniei, igienei in bucatarie si baie, spalarea si calcarea rufelor.

Toate persoanele din baza noastra de date au un dosar complet cu toate actele obligatorii : Copie Act identitate + Cazier + Adev medicala + Copie dupa ultimele studii efectuate + Recomandare daca au obtinut !

Candidatele pe care le avem disponibile in baza noastra de date sunt persoane atent selectionate, cu o foarte buna experienta
Oferim menajere pentru toate zonele Bucurestiului mai exact in sectorul 1.2.3.4.5.6 ( Drumul Taberei, Militari, 13 Septembrie, Unirii, Victoriei, Dristor, Pantelimon, Mosilor, etc.. ).

Pentru informatii si detalii suplimentare ne puteti suna zilnic pana in ora 20:00 si sambata pana in ora 14:00 la numarul : 0726.890.498 (Vdf)
Din Gura in Gura